Светот на работникот

Директорот на ЈП „Комунална Хигиена“ работеше со своите вработени

   Време за читање помалку од минута

Директорот на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје Абдусамед Шабани денеска беше на терен заедно со своите вработени, возачи, метачи и работници кои собираат отпад и ја одржуваат хигиената во главниот град. Ова, како што рече, е еден поттик за нашите работници во услови на пандемија на коронавирусот.

Повеќе прочитајте на Либертас.мк