- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

Донација средство за дезинфекција за МПС

135views

Вкупно 24 тони средство за дезинфекција „Мултисеп форте“ спакувано во 1.200 канистри од по 10 литри денеска донираше Друштво за информатичка технологија „СЕАВУС “ за потребите на Македонскиот полициски синдикат, односно за дезинфекција на простории и возила на Министерството за внатрешни работи, Агенцијата за национална безбедност, Агенцијата за разузнавање, Управата за финансова полиција и Противпожарните единици ширум целата држава.

Повеќе прочитајте на макпрес.мк

Advertisement

Advertisement