- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Државното правобранителство вработува – Плата до 29,694 денари

Државното правобранителство вработува- Работник
264views

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на 7 државни службеници во Државното правобранителство.

Се бараат кандидати за раководител, помлади соработници, референти…

Платите во зависност од работното место се движат до 29,694 денари.

Повеќе тука