МакедонијаПравдаСветот на работникот

Заев: Да им помогнеме на здравствените работници преку почитување на мерките за заштита од коронавирусот

Заев - Работник
55views

Фејсбук статус на Зоран Заев, Претседател на Владата:

Здравствените работници секојдневно несебично се борат да ги заштитат граѓаните од КОВИД-19 и спасуваат човечки животи. Она што најмалку можеме да го направиме, е да им помогнеме преку почитување на мерките за заштита од коронавирусот – да носиме маска 😷, да држиме 2 метри растојание ↔️, да не се групираме 👥❌ и редовно да ги миеме рацете 🤲🧼. #НосамМаска бидејќи ги почитувам здравствените работници!

 

Здравствените работници секојдневно несебично се борат да ги заштитат граѓаните од КОВИД-19 и спасуваат човечки животи….

Posted by Zoran Zaev on Wednesday, November 4, 2020