Македонија

Започна со работа лизгалиштето пред градските базени во Куманово

   Време за читање помалку од минута

Вчера Градоначалникот Максим Димитриевски и претседателот на Совет Атина Мургашанска, присуствуваа на монтажното лизгалиште кое што се наоѓа пред градските базени. Лизгалиштето кое е доделено на користење од страна на Агенцијата за млади и спорт, ќе работи секој ден.

Извор: Општина Куманово