- Advertisement -
ЗанимливостиМагазинНовости

(Инфографик) Најбогатите жени во Америка

Милијардери - Работник
1.38Kviews

Повеќето милијардери во светот доаѓаат од САД. Но, од 724 американски милијардери чија нето вредност секојдневно ја следи Форбс, само 86 се жени. Тоа е само 12 проценти.

Топ 10 најбогати жени во Америка

Милијардерки кои сами ја изградија империјата