МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Кој го има главниот збор во социјалниот дијалог?

Кој го има главниот збор - Работник
110views

КОЈ ГО ИМА ГЛАВНИОТ ЗБОР ВО СОЦИЈАЛНИОТ ДИЈАЛОГ ?

– Дали синдикатите, работодавачите, или државата ги влече „конците“ во социјалог дијалог во Македонија? Мојот одговор е во прилог. Но што мислите вие…?

Поздрав од тимот

Фејсбук стаус на проф. д-р Лазар Јовевски.