- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

Македонскиот полициски синдикат: Остварени работни средби со раководството на МВР

Македонскиот полициски синдикат - Работник
303views

На барање од Македонскиот полициски сидикат денеска, Претседателот на Македонскиот полициски синдикат Д-р Марјан Кицев и Генералниот секретар Киро Трајковски остварија два одделни работни состаноци од кои еден со Министерот за Внатрешни работи Наќе Чулев и другиот со дополнителниот заменик на министер за внатрешни работи Славјанка Петровска, соопштија од МПС, пренесува 4News.

Целосниот текст прочитајте го тука

Advertisement

Advertisement