- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Министерството за правда вработува – плата од 29,693 денари

Оглас - Работник
259views

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на 4 државни службеници во Министерство за правда.

Се бараат кандидати за виши соработници и раководители.

Во зависност од работното место, платите се движат до 29,693 денари.

Повеќе детали тука