- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

Мирно решавање на работни спорови

Мирно решавање на работни спорови - Работник
227views
Мирно решавање на работните спорови
Заради важноста на прашањето, како и недостаток на информации за Мирното решевање на работните спорови, во прилог ви го пренесуваме целото интервју со проф. д-р Лазар Јовевски на оваа тема.