- Advertisement -
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Неделков: Бирото за развој ја претстави концепцијата за новиот наставен план

357views

Во организација на СОНК и МОН, Бирото за развој на образованието ја презентираше концепцијата на новиот наставен план за основно образование, по што се искористи можноста за дебатирање по темата, стои во фејсбук статусот на Претседателот на СОНК Јаким Неделков.