- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Оглас за вработување во Стопанска банка АД – Скопје

Објавени финансиските резултати на Стопанска банка АД - Скопје за период јануари-март 2021 година - Работник
334views

Стопанска Банка АД Скопје, членка на  НБГ – најголемата финансиска групација  во Југоисточна Европа објавува:

О Г Л А С

За прием на работник на работно место

Аналитичар / програмер во Сектор за информатичка технологија

Кандидатот треба да ги исполнува следните квалификации: 

  • Искуство во развој на веб и на десктоп софтверски апликации со Microsoft Visual Studio во VB.NET и C#
  • Познавање работа со бази на податоци во Microsoft SQL Server
  • ВСП – Факултет за информатичка технологија или електротехника
  • Минимум 2 години работно искуство како .NET програмер
  • Одлично познавање англиски јазик
Лични карактеристики: 

  • Комуникативна и динамична личност со способност за преземање иницијативи
  • Тимски дух, позитивен став  и однесување
  • Способност за работа под притисок, соочување со стрес и извршување повеќе работи истовремено во кратки временски рокови
  • Прецизност, точност и аналитичен пристап во работењето
  • Висок личен интегритет, деловен и професионален однос

Работното време е 8 часа дневно или 40 часа неделно. Работното време е со почеток од 8.00 часот до 9.00 часот и крај од 16.00 часот до 17.00 часот. Стопанска Банка АД – Скопје нуди динамична, квалитетна и пријатна работна средина, дополнителна обука и можности за стручно усовршување и професионален напредок на своите вработени.

Доколку сте заинтересирани и квалификувани за наведената позиција, аплицирајте со поднесување ваша кратка биографија (CV) на англиски и македонски јазик онлајн преку следниот линк: http://www.stb.com.mk/kariera-vo-sb/, преку e-пошта:  human.resources@stb.com.mk, или во седиштето на Банката на ул. „11 Октомври“, бр. 7, 1000 Скопје со забелешка за кое работно место аплицирате, најдоцна до 06.04.2021 година.

Лице за контакт, Даниела Радевска, тел.02/3295-277.

Банката ќе изврши избор во законскиот рок, во согласност со бројот на пријавени кандидати.
Само селектираните кандидати ќе бидат известени и повикани на интервју.