- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Оглас за вработување во Штедилница ФУЛМ

Оглас за вработување - Работник
81views

Од основањето во 1999 година, до денес, Штедилница ФУЛМ  бележи континуиран и одржлив напредок. Идејна стратегија на Штедилница ФУЛМ е вработување на перспективни, амбициозни и креативни млади луѓе.

Доколку сте заинтересирани за отворената работна позиција за Маркетинг и Дигитални медиуми и да бидете дел од креативниот и посветен тим на Штедилница ФУЛМ, аплицирајте на e-mail: apliciram@fulm.com.mk со испраќање на Вашето CV.

Advertisement

 

При аплицирање задолжително треба да го пополните и приложите формуларот за согласност.

Advertisement

Сите апликации кои пристигнуваат се чуваат во базата на податоци на Штедилница ФУЛМ и доколку е потребно се ревидираат согласно потребите.

Напомена: Податоците што се содржани во Вашите биографии ќе бидат чувани и обработувани во обем согласно целите за кој се прибираат. Со самото аплицирање ќе сметаме дека сте согласни со наведеното, во спротивно по Ваше барање истите можат да бидат вратени на Ваша е-маил адреса.

Advertisement