- Advertisement -
Македонија

Општина Карпош: За „Партизан“ почнува нов живот

Општина Карпош- Работник
294views

Под мотото „Партизан обединува“, општина Карпош денеска организираше настан на кој граѓаните ги разгледуваа Предлог – идејните проекти за обнова на оваа култна сала, се чистеше околниот простор, се оградуваше објектот за да се спречи дополнително уништување, се одвиваа маалски разговори, а во позадина одекнуваа познатите македонски евергрини, пишува Плусинфо.

Општина Карпош- Работник

Целосниот текст прочитајте го тука