- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Општина Прилеп вработува – плата до 29,887 денари

Оглас - Работник
93views

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 7 државни службеници во Општина Прилеп.

Се бараат каднидати за раководители, соработници, советници…

Advertisement

Во зависност од работното место, платите се движат до 29,887 денари.

Повеќе детали тука

Advertisement
Advertisement