- Advertisement -
Правда

Пазарџиите го блокираа Центарот заради поскапиот паркинг

Пазарџиите го блокираа - Работник
285views

Пазарџиите повторно го кренаа својот глас. Незадоволни се од одлуката за поскапување на паркинг места кај Зелениот пазар, кој до 8 месецов чинеа 40 денари од час, а сега се 70. Пазарџиите велат со ова државата им го крати и така малиот профит кој го имаат продавајќи намирници на мало, за парче леб. Бараат да се врати старата цена од 40 денари за час, но откако првиот саат за паркинг ќе биде бесплатен, објави ТВ Алфа.

Целосниот текст прочитајте го тука