- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

Петковски до стручните лица за БЗР: Најдете те им се на работодавачите и работниците

Петковски - Работник
339views

Претседателот на Македонското здружение за заштита при работа, м-р Милан Петковски се обрати до стручните лица за безбедност и здравје при работа, во врска со корона вирусот.

Во прилог неговото обраќање: