ПЛАТА од 1.600 до 1.800 евра: ОДЛИЧНА МОЖНОСТ ЗА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА!

Компанија во Германија (во областа на Франкфурт) вработува на повеќе работни позиции.

Повеќе тука