Светот на работникот

Пожар во печатницата во Битола “Киро Дандаро”

   Време за читање помалку од минута

Синоќа околу 22.00 часот избувнал пожар во печатницата „Киро Дандаро“ во Битола, а денеска се очекуваат подетални информации во врска со акцијата за спречување на ширење на огнот.

Од полиција велат дека во пожарот нема повредени и настрадани лица, само е причинета материјална штета.

Во печатницата „Киро Дандаро“ се печатат и материјалите за избори.