- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

Пред Влада пак се протестираше

Пред Влада - Работник
302views

На Илинденска, пред Влада, вчера
повторно беше блокиран сообраќајот. Како и секој вторник и петок, и денеска група од стотина стечајни работници од „ОХИС“ си ги бараат 24те неисплатени плати. За „Слободен печат“ тие информираат дека нивни претставници се примени на разговор во Владата, но не се големи оптимисти дека од разговорот ќе произлезе решение на нивниот проблем, пишува Слободен Печат.

Целосниот текст прочитајте го тука

Advertisement

Advertisement
Advertisement