МакедонијаНовостиСиндикат

Претседателот на КСС учесник на 5-то Генерално Собрание на ПЕРК

   Време за читање помалку од минута

Претседателот Благоја Ралповски учествува на 5-то Генерално Собрание на ПЕРК Паневропскиот Регионален Совет во Брисел на 05.12.2023г. на кое следи избор на Генерален секретар и Претседател, а во рамки на Собранието темата на која ќе се дискутира е социјалниот дијалог. Свое обраќање ќе имаат Генералниот секретар на Советот на Европа и Директорот на МОТ за Европа.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *