Работа во Хрватска – АМИНЕС вработува на повеќе позиции!

Аминес вклучува хотели, кампови и вили во Истра (Новиград), Кварнер (остров Крк) и Далмација (Макарска, Оребиќ, островот Корчула, островот Паг). Основата на нашиот бизнис е континуирано инвестирање во капацитети, квалитет на услуга и потенцијални можности за нашите вработени, следејќи ги современите трендови и барања на пазарот. Планиран почеток на работа: сезона 2023 година.

Ги покануваме сите заинтересирани кандидати да се пријават на некоја од позициите:

Sobar / sobarica – Čistač / čistačica
линк до огласот

Konobar (m/ž)
линк до огласот

Kuhar (m/ž)
линк до огласот

Mesar (m/ž)
линк до огласот

Kuhar – pizza majstor (m/ž)
линк до огласот

Točilac pića – barmen (m/ž)
линк до огласот