- Advertisement -
Правда

Скопјани се жалат: Шоферите во автобусите на ЈСП се однесуваат како каубојци

Скопјани се жалат - Работник
4.43Kviews

Изминатиот период се почести се жалбите од страна на корисниците на јавниот превоз упатени до дел од возачите на атобусите.

Патници се жалат на пребрзо возење, на незастанување на утврдените станици, има поплаки за одредени возачи дека пуштаат гласна музика, дека возат а истовремено зборуваат на мобилен телефон, за наводна селекција на патници од страна на контролорите, пишува Скопјеинфо.

Целосниот текст прочитајте го тука