- Advertisement -
Занимливости

Фотографиите на младенците од Пожега покажуваат како изгледа свадбата за време на пандемијата

Фотографиите на младенците од Пожега покажуваат како изгледа свадбата за време на пандемијата - Работник
299views

Поради мерките против ширење на коронавирусот деновиве, секако не е лесно да се организира свадба, а фотографиите на парот кои се венчаа во Пожега во текот на викендот, покажуваат како изгледа таквата прослава во времето на пандемијата.

Младенци за време на пандемијата

Новородените, како и деверушите и кумови, носеле маски на кои биле напишани нивните улоги.

Младенци за време на пандемијата,

Санитаторот за раце е задолжителен на влезот во салата, а на wallидот може да се види знак со кој се пропишува растојанието помеѓу луѓето.

Младенци за време на пандемијата,,

Сепак, не можеше да помине без возот.

Младенци за време на пандемијата
Младенци за време на пандемијата
Младенци за време на пандемијата