Јовановиќ: Да се кажат тие кои ќе отпуштаат работници

Фејсбук статус на универзитетскиот професор, Бранимир Јовановиќ:

Јас само би замолил газдите/стопанствениците/угостителите, кога онака јуначки ќе обзнануваат дека ќе отпуштаат работници, да кажуваат и за кои фирми/дуќани/кафани станува збор. За да можеме и ние нив да ги бојкотираме.