- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

Јовевски: Пандемијата на Корона вирусот предизвика епидемија на откази

Сиромаштијата во Македонија- Работник
287views

Фејсбук статус на проф. д-р Лазар Јовевски:

Пандемијата на Корона вирусот предизвика епидемија на откази на договорите за вработувања.

Advertisement

Како да се постапува, што да се направи…?

Работниците и работодавачите не знаат како да постапуваат.

Advertisement

Потребно е да се почитуваат законските одредби ако престанува работниот однос.

Поздрав од тимот

 

Advertisement