- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

103 полицајци во изолација, 14 од нив позитивни на Ковид-19

103 полицајци во изолација - Работник
143views

Сто и три прпадници на полицијата се ставени во изолација, а 14 од нив се позитивни на Ковид-19.

Не е познато како дошло до нивно заразување

Advertisement

Во изолација се ставени полицајци од Скопје, Тетово, но и од други градови.

Advertisement
Advertisement