ЕкономијаСвет

ЕТУК: Просечните плати во неколку држави се опаднати во последните десет години

Европската Конфедерација на синдикати (ЕТУК), вчера излезе со соопштение за медиуми во кое укажува на влошувањата на работните услови во...
СветСиндикат

Конфедералниот Секретар на ЕТУК го осудува неспроведувањето на договорот за координација на социјаланта заштита од страна на членките на ЕТУК

Европската Конфедерација на синдикати (ЕТУК) ги критикуваше нејзините членови, по нивната одлука за неодобрување на договорот за координација на социјалната...
1 242 243 244 245 246 247
Page 244 of 247