СветСиндикат

Обединетите нации ја одбележаа 100-тата годишнина од Меѓународната организација на трудот со дебата за иднината на работата и за обезбедување пристојна работа за сите.

Обраќајќи се пред 193-те земји-членки на Генералното собрание на ОН, генералниот секретар на Меѓународната Конфедерација на синдикати, Шаран Бароу, изјави:...
1 317 318 319 320 321 330
Page 319 of 330