ЕкономијаМакедонија

Апликацијата мој ДДВ не е достапна за Ајфони

Не стивнуваат поплаките од корисниците на Ајфон телефони. Секојдневни пораки за нефункционалноста на апликацијата со која може да го остварите правото...
Правда

Р. Македонија бележи големи постигнувања, Обединетите нации ја интензивираат соработката со нашата држава со конкретни проекти од граѓански интерес

Претседателот на Владата на Р. Македонија, Зоран Заев денеска се сретна со Росана Дуџиак, постојана координаторка на ОН во Р. Македонија....
СветСиндикат

Србија: Вработените во Водовод и Канализација одржаа едночасовен штрајк

Вработените во Крагуевското Јавно Комунално Претпријатие „Водовод и Канализација“, денес наутро одржаа едночасовен штрајк поради ниските плати, недостатокот на социјален...
1 359 360 361 362 363 450
Page 361 of 450