Синдикат

Бугарија домаќин на регионалната конференција на МОТ

Се одржа меѓународна конференција за придонесот на синдикатите од Балканот во процесот на интеграции. На конференцијата модератор беше Пламен Димитров,...
1 423 424 425 426 427 436
Page 425 of 436