Синдикат

СОНК одржа работилница за едуцирање на младите синдикални лидери

Јакнење на синдикалните вештини и синдикалното делување“, беше темата на интерактивната работилницата, која денеска ја одржа Регионалниот одбор на Самостојниот...
МакедонијаСиндикат

Незадоволството од неисполнувањето на барањата предизвика КСС да организира уште еден протестен собир

Неисполнувањето на барањата од страна на Владата, изнуди уште еден протестен собир на Конфедерацијата на слободни синдикати -КСС, кој ќе...
Правда

Работилница на Јуридика на тема: „актуелни прашања, дилеми и решенија од областа на работните односи“

Асоцијацијата за правно-економски истражувања - Јуридика, денес одржа работилница, на тема: „актуелни прашања, дилеми и решенија од областа на работните...
1 620 621 622 623
Page 622 of 623