МакедонијаСиндикат

ССНМ: Неолибералните политики се главниот непријател на работничките права

Работодавачите не се главниот непријател на вработените, туку неолибералните политики што ги регулираат работничките права, вели претседателот на ССНМ, Ѕвездан...
1 670 671 672 673 674 676
Page 672 of 676