- Advertisement -
МакедонијаПравдаСиндикат

(Видео) КСОМ: бараме приспитување на правичноста на законот за извршување

Конфедерацијата на синдикални организации на Македонија бара преиспитување на правичноста на законот за извршување и преиспитување на реализација на извршувањата...
Правда

Царовска: Солидарноста и еднаквоста се темелите на ЕУ, ја повикувам Унијата да продолжи да ја продлабочува соработката во социјалната политика со регионот

Социо-економската перспектива на Северна Македонија и регионот беа тема на денешната Национална конференција „Никој не е изоставен во процесот на...
МакедонијаСиндикат

СОНК е задоволен од организирањето и спроведувањето на протестот, следуваат понатамошни активности

Советот на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура - СОНК денеска ја одржа својата осумнаесетта седница. Покрај останатите точки...
1 753 754 755 756 757 779
Page 755 of 779