Економија

ЕкономијаМакедонија

Секретаријатот за европски прашања вработува – плата до 38,689 денари

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на 11 државни службеници во Владата - Секретаријат за европски прашања. Се бараат...
ЕкономијаМакедонија

Од втората редовна седница на Владата: Одлука за помош од 6 милиони денари за штетите од пожарите во Австралија

Владата на Република Северна Македонија денеска ја одржа редовната втора седница со повеќе точки на дневен ред од својата програма...
ЕкономијаМакедонија

Општина Гази Баба: Во буџетот за 2020 обезбедивме 400,000 денари за формирање на Јавно претпријатие за управување со објектите за култура и спорт

Во буџетот за 2020 година обезбедивме 400.000 денари, средства за започнување на постапка за формирање на Јавно претпријатие за управување...
1 95 96 97 98 99 208
Page 97 of 208