Светот на работникот

МакедонијаСветот на работникот

Загинат рудар при поставување на експлозив

Од компанијата Булмак денеска излегоа со објаснување за несреќата во која вчера загина еден рудар. Еден рудар загина, а двајца...
ПравдаСветот на работникот

Добила отказ затоа што не сакала да потпише нешто што не е во ред – Приказната на Виолета Спасова Колева

Виолета Спасова Колева, поранешна вработена во Општина Лозово, којашто доби отказ, а е воедно и бремена, за порталот Работник ја...
1 189 190 191 192 193 196
Page 191 of 196