Светот на работникот

МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Тетовските пожарникари вчера одржаа протест

Тетовските пожарникари, членови на Независниот синдикат денес преку мирен протест побараа решавање на проблемите со кои се соочуваат – дотраена...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Неделковска: Со новиот колективен договор ќе се унапредат правата на вработените во градинките

Да се биде воспитувач во детска градинка е сложена ,но благородна работа, бидејќи се работи со најмалите и најмилите, вели...
ПравдаСветот на работникот

Ампева: Кршењето на работничките права е причината за заминувањето на странските партнери од текситилната индустрија

Текстилните фабрики во државава се соочуваат со голем проблем, поради опаѓањето на нарачките од нивните странски партнери или нивно целосно...
1 212 213 214 215 216
Page 214 of 216