Македонија

МакедонијаПравдаСиндикат

СОНК: Социјалниот дијалог и партнерството се на многу ниско ниво

Според Самостојниот синдикат за образование, наука и култура - СОНК, социјалниот статус и партнерството, во последните години се во континуирано...
1 109 110 111 112 113 114
Page 111 of 114