- Advertisement -

archiveанализа

ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Анализа за ефектот од Ковид-19 врз работниците од неформалната економија и привремено вработените

Анализа за ефектот од Ковид-19 врз работниците кои се дел од неформалната економија и привремено вработените работници, преку предлог мерки...
МакедонијаПравдаСветот на работникот

Ажурирана анализа на неисплатена државна помош за минимална плата од стана на работодавачите корисници на оваа помош (11.08.2020)

Компании на кои им е исплатена државна помош за минимална плата, а тие не ги уплатиле средствата на своите вработени....
ПравдаСветот на работникот

МЗ: Финансиска поддршка ќе добијат сите здравствени работници кои се вклучени во борбата со Ковид-19

Министерството за здравство соопшти дека во следните денови ќе направи темелна анализа кои здравствени работници и институции ќе бидат опфатени...
1 2
Page 1 of 2