мајстор

ЕкономијаНовостиСветСветот на работникот

АКО СТЕ МАЈСТОР ИЛИ ХИГИЕНИЧАР, ВЕШТАЧКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА МНОГУ НЕ ВИ МОЖЕ – но за некои ќе биде лошо, алармантен извештај на Голдман Сакс

„Голдман Сакс“ неодамна објави отрезнувачки и алармантен извештај за порастот на вештачката интелигенција, во кој беше посочено дека доколку оваа

Read More