Ако пандемијата продолжи и догодина, дополнителни шест илјади семејства ќе станат социјални случаи

Кризата предизвикана од ковид 19 втурна во сиромаштија нови пет илјади семејства во земјава. Вкупно 32 илјади семејства живеат од

Прочитај повеќе