Поддршка од 52 милиони денари за субвенции за печки на пелети, ПВЦ прозорци и инсталирање на сончеви колектори

Министерот за економија Крешник Бектеши на прес-конференција информираше дека Министерството за економија денеска објави четири јавни повици кои произлегуваат од

Прочитај повеќе