(Инфографик) Македонците требало да работат 41 минута за да можат да купат едно литро млеко

Бобан Илијевски Претседателката на Гласен Текстилеце Кристина Ампева која учествува на Загреб Форум денеска на Фејсбук сподели податоци од 2020

Прочитај повеќе

Исплатени 222 милиона денари за субвенции на произведено и предадено млеко

Исплатени се 222 милиона денари за субвенции за трета фаза произведено и предадено млеко, односно млеко предадено на преработувачки капацитет

Прочитај повеќе