Околу 1,4 милиони претплатници користат мобилен интернет

Мобилната телефонија во вториот квартал годинава имала 1.867.694 претплатници кои реализирале  1.523.126.310 минути разговор. Резиденцијални припејд претплатници се 725.868, а

Прочитај повеќе