(Мултимедијална колумна) Ем пари, ем искуство – Младите имаат можности какви што немале нивните родители

Автор: Бобан Илијевски За разлика од порано, денес младите луѓе насекаде во светот, вклучително и во Македонија, имаат многу повеќе

Прочитај повеќе

Заев: Инвестициската можност на земјава се зголемува

Инвестициските можности на земјата се отвораат и се зголемуваат, порача Премиерот Зоран Заев на форумот под наслов „Инвестициски можности во брзорастечкиот регион“ во

Прочитај повеќе