Анализа: Партиските послушници ни ги празнат селата и градовите

Анализа на Бобан Илијевски Македонија е земја во која има изобилство на талентирани млади луѓе, но за жал, нивниот талент

Прочитај повеќе

Кога за семејствата кои живеат во екстремна сиромаштија ќе се одделат финансиски средства?

Сиромаштијата е еден од најголемите и најгорливите проблеми во македонското општество. Не од сега, таа е присутна помеѓу нашите граѓани

Прочитај повеќе