Ампева: Нашата синдикална организација започнува со работа во Ведра Текс

Фејсбук статус на Кристина Ампева, Претседателката на Гласен Текстилец: Со радост ве известуваме дека започна новата ера во синдикалното движење

Прочитај повеќе

Еуроникел Индустри и Синдикалната Организација во компанијата потпишаа Колективен Договор

Еуроникел Индустри потпиша Колективен Договор со Синдикалната организација од компанијата со кој се дефинирани дополнителни права и бенефиции за приближно

Прочитај повеќе

Синдикат: Понижувачки е судските полицајци да земаат 56 денари додаток за работа во време на неделен одмор

Синдикатот на правосудство при Синдикатот на администрација и државна управа упати допис од министерот за правда Бојан Маричиќ, во кој

Прочитај повеќе

Единствено СУДСКИТЕ ПОЛИЦАЦАЈЦИ не земаат додаток за ризик во Кривичниот суд во Скопје

Голготата на судските полицајци трае многу одамна. Тие се сочуваат со доста проблеми, но двата најголеми се немањето на бенефициран

Прочитај повеќе