archiveсистем

ПравдаСветСветот на работникотСиндикат

Приведен новинарот кој ја открил локацијата на Макрон

Приведен е новинарот Таха Боухафс, бидејќи на социјалните мрежи објавил дека Претседателот на Франција, Емануел Макрон се наоѓа во парискиот...
1 2 3 4
Page 1 of 4