Бундесверот обучува кучиња да препознаваат коронавирус

Германската армија почна со обука на службени кучиња за откривање на инфекција со коронавирусот. Бундесверот и Фондацијата на ветеринарната висока

Прочитај повеќе

Запленети 113 килограми тутун и 415 кутии цигари во Скопје и Тетово

Царинската управа во соработка со Државниот пазарен инспекторат, вчера во две акции во Скопје и Тетово заплени 113 килограми тутун

Прочитај повеќе

Работен ден на директор во Дојче Банк: Станува во 5 наутро, не пропушта тренинг и патува по 50 пати годишно

Пиерс Констејбл е генерален директор во Дојче банк, задолжен за структруно финансирање на трговија и извоз. Секое утро се буди

Прочитај повеќе