Бислимоски: На сметка за струја од 1,000 денари поскапување од 50 денари – бараат трите енергетски компании

„Ќе има нова цена на електричната енергија, барање за цени доставија и од МЕПСО, и ЕСМ, и МЕМО и ЕВН

Прочитај повеќе

Време е за К-15, колку пари треба да легнат на сметка?

Вработените во приватниот сектор, до крајот на годината ќе добијат регрес за годишен одмор попознат како К-15 во износ од

Прочитај повеќе

Анализа: Децата се најголеми жртви на принудната работа

Автор: Бобан Илијевски   На Твитер профилот на Меѓународната Организација на Труд – МОТ излезе видео каде што една индиска

Прочитај повеќе